“Старият явор“ отвори врати! Предлагаме ви перфектното бягство от големия град

0
3231

По поречието  на река Първенецка, прочута не само на първенчани с прохладния си бриз, сред зеленината и столетните дървета има едно място от дълги години наречено “Старият явор“.

То се намира непосредствено след село Първенец, по посока на село Храбрино. Когато търсите прохлада или място, където да похапнете вкусна скара и специалитети, несъмнено винаги в главата ви излиза тази дестинация.

От началото на месец май ресторанта отново отвори врати и е все така примамващ и дори още по-специален.

Това не е просто ресторант, а място с дългогодишна история с постоянно придобиващ нов, по-добър вид! Всичко там е сътворено с любов и буквално посреща своите гости всяко лято с подобрен облик.

Обновената градина ще накара всички деца да играят безгрижно, а родителите ще бъдат спокойни за тях и ще се насладят на красивите гледки наоколо.

Зоокътът, който е на разположение на всички гости ще ви впечатли със своите  разнообразни обитатели.

Вкусната храна приготвена на скара пред очите ви, мириса на която се усеща от далече приканва и задоволява и най-изтънчения вкус.

Под сенките на столетните дървета, на широката зелена поляна ще се насладите на вкусна храна и неповторимо бягство от забързания град и ежедневие.

Мястото е отлично за организация и на големи празненства и мероприятия.

Така че ако търсите подходящо място за вас и вашите семейства, да хапнете вкусна храна, да отпочинете, да слушате птичи песни и ромона на реката- добре дошли сте в „Старият явор“!

 

Телефон за резервации: 089 855 2941

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here