СРУТВАНЕ НА ЗЕМНА МАСА ЗАТВОРИ ПЪТЯ ЗА ХРАБРИНО

0
736
Срутване на земна маса е затрупала половината пътно платно в близост до табелата на село Храбрино, откъм Първенец.

Инцидентът с пропадането на скалната маса е станал днес малко преди 13:00 часа, като тогава пътя се преминаваше само по едното платно. Според свидетели и в момента продължава свличането на пръст и камъни на пътното платно.

Препоръчва се водачите на превозни средства да шофират с повишено внимание в участъка!

„Внимание, шофьори! Не е обезопасено все още. Преминава се по едното пътно платно!“, гласи предупреждението на официалната фейсбук страница.

Под поста във фейсбук коментарите заваляха един след друг. Един от жителите на Храбрино Радослав Чотров споделя под поста, че проблемът е от години и до сега не са взимани никакви мерки:

“От дълги години се знае за проблема със скалистите части на пътя в и до Храбрино! Спешно трябва да бъдат взети мерки относно безопастността на движещите се превозни средства, колоездачи и преминаващи пеша хора.
Според мен дори и закъсняло е необходимо поставянето на мрежа на всички скалисти части, за да бъде предотвратено получаването на такива изключително опасни срутвания на земна маса!
Бих казал, че това ОТНОВО е неглижиране на проблема от страна на кмета на селото и от страна на ОБЩИНАТА!“ – гласи коментара на Радослав Чотров

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here