СПРЯХА „ШОПИНГ ЕКСПРЕС“ ОТ ПЛОВДИВ ДО ОДРИН

0
2065

Шопинг композицията на БДЖ от Пловдив до Одрин бе спряна само след един курс по маршрута до южната ни съседка и обратно.

Причината, както казват зевзеците от Джумаята – софиянци завидели на майните от Филибето, че могат да си джиткат до Одрин всяка събота и неделя с „Шопинг експреса“ до комшиите и да си пазаруват на воля.

Иначе от БДЖ-то оправдават тази черна завист, че уж целта е да се обхване по-широк кръг от клиенти на националния железопътен превозвач.
Всички, които са закупили предварително билети за пътуване от Пловдив до Одрин за предстоящите почивни дни (8-ми и 9-ти юни), могат да възстановят сумата си от съответните международни бюра и билетните каси, от които са закупени.
Туристическият влак ще продължи да пътува, след като се преразгледат и осъществят всички съгласувателни процедури със съответните институции в най-кратък срок, уточняват още от БДЖ.
Припомням, че влакът от Пловдив за Одрин тръгна за първи път през изминалата събота, 1 юни, като цената на билета за отиване и връщане беше 28.56 лв. с включени запазени места.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here