Спектакъл „Мръсното копеле“ в Перущица

0
364

Липса на емпатия, повърхностен чар и високо самочувствие са само част от чертите, които могат да формират, както един сериен убиец, така и най-успешния мениджър.
За това не е изненада, че идеите на шведски психолог, използвани от испанския драматург Жорди Галсеран, получават толкова добронамерен прием сред зрителите.
В една от последните си постановки, режисьорът Пламен Панев направи своята версия на текста му и покани Николай Урумов, Асен Блатечки, Светлана и Христо Бонин да станат част от екипа на комедията, която е чудновата смесица между психотрилър, криминале, интелектуален ребус и риалити шоу.
Ярката комедия „Мръсното копеле“ е спектакъл, фокусиращ се върху бруталните взаимоотношения между големия бизнес и малкия човек, готов да жертва морала заради кариерата и доброто заплащане.
Спектакъл, изпълнен с много интрига, много изненадващи обрати,много смях, забавление и различни типажи. А зрителите имат възможността да участват с предположенията си как ще завърши той – кой е подставеното лице?

Участват: Асен Блатечки, Светлана Бонин, Николай Урумов и Христо Бонин.

Бъдете съучастници в това забавление на 15.09.2023 от 19:00 часа в Читалище „Просвета“ град Перущица

Спектакълът се осъществявя с финансовата подкрепа на МИНИСТЕРСТВО НА КУЛТУРАТА по проект „Театър БОНИНИ в малкия град“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here