СЛОГАНЪТ НА ГЕРБ „ЕВРОПА НИ ЧУВА“ Е ОТКРАДНАТ ОТ КАМПАНИЯТА НА НДСВ ПРЕЗ 2009 Г.

6
3299

Основният слоган на ГЕРБ  за изборите за Европейски парламент  „ЕВРОПА НИ ЧУВА“, с който партията на Бойко Борисов тръгва за победа на предстоящите избори за Европейски парламент си е чиста проба кражба на интелектуална собственост, разкриха пред Родопи-инфо бивши членове на областното ръководство на НДСВ.

Бивш координатор на жълтата партия за Пловдивска област разкри, че „ЕВРОПА НИ ЧУВА“ е мотото, под което партията на Симеон Сакскобургготски се е явила пред избирателите през 2009 година, на тогавашните избори за европарламент.

Оригиналът на НДСВ
И… ментето на ГЕРБ.

Водач на листата тогава бе Меглена Кунева, която беше и еврокомисар на България.

Тогава НДСВ спечели над 200 000 гласа и успя да вкара двама депутати в Европарламента, а водачката Кунева, месеци по-късно, не получи подкрепа за втори мандат от дошлото впоследствие първо правителство на Борисов и приключи с брюкселската кариера.

С откраднатият слоган „Европа ни чува“ от ГЕРБ искали да покажат на хората, че само подкрепяйки силната листа на ГЕРБ за евродепутати, гражданите на България могат да си гарантират, че ще бъдат важна част от новия европейския ред, твърдят от управляващата партия плагиат.

Европа ни чува, когато показваме видими резултати и когато правим тези политики, които са последователни, каза днес заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов.

БЕЗ КОМЕНТАР!

6 КОМЕНТАРА

  1. Ха-ха, тия малоумници от ГРОБ как се нанизаха сам самички с тъпотията си! Този слоган, доколкото си спомням, го измисли Моника Станишева, която водеше кампанията на НДСВ с пиарската си фирма през 2009 г.

  2. Голям майтап! Ей колко трябва да са прости! Било е преди има-няма десет години, да рече човек, че е било преди векове – не, ама герберите имат къса памет. Цецо какво не е краднал, та един слоган ли…

  3. Европа дали е чула за апратаментите ви бе непрокопсаници недни!Как не се накрадоха,как не се наядоха??

  4. Това е поредното доказателство, че герберастите не могат нищо друго освен да крадат. Видими резултати са единстевно огромните им апартаменти.

  5. Най-долната снимка е от закриването на кампанията на НДСВ в Казанлък, а на сцената са Дони и Деси Добрева. ГЕРБ са долни крадци, които нищо друго не могат. Това е същността на тази партия калинки-крадци!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here