СЛАВЧО АТАНАСОВ ОТНОВО Е ЧОВЕКЪТ НА ВМРО ЗА КМЕТ НА ПЛОВДИВ

0
2200

ВМРО-БНД ще подкрепи Славчо Атанасов за кмет на Пловдив, ако НФСБ го издигне и ако припознаят програмата им. Това съобщи на пресконференция депутатът от ВМРО Александър Сиди.

От ВМРО започват преговори с коалиционния си партньор НФСБ за издигането на Славчо Атанасов като общ кандидат за кмет на Пловдив в рамките на патриотична коалиция.

Той допълни, че

Атанасов е единственият кандидат, който има шанс за успех.

Ако НФСБ не приеме предложената от войводите програма за управление на общината, те ще преговарят за общ кандидат-кмет и листи с останалите партии в града без ДПС.

Сиди подчерта, че Иван Тотев с надменното си отношение към града и политическите сили сам е причинил неизбежното си оттегляне.

Програмата на ВМРО предвижда построяване на нови детски ясли и градини, грижи за зелената система и качеството на въздуха и благоустрояване – паркинги и вътрешноквартални улици.

На въпрос на Пловдивската телевизия къде е мястото на градския лидер на ВМРО-БНД и настоящ кмет на район „Южен“ Борислав Инчев в предстоящите местни избори, Сиди каза, че той е много добър районен кмет и ще се бори за втори мандат в „Южен“. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here