Шофьори на „Хеброс бус” прибират автобусите в знак на протест заради невзети заплати

0
161

За пореден път служители на транспортната фирма „Хеброс бус” прибират в гаража автобусите си в Пловдив в знак на протест.  Причината са неизплатени заплати от месеци назад.

„ Днес за втори ден подред част от автобусите на „Хеброс бус” ще се приберат в знак на протест поради неизплатени възнаграждения. Положението минава всякакви граници, след като не сме взимали пари от месец август насам.  Искам да използвам вас, за да разберем какво възнамерява да прави г-н Дошков с нашите пари и кога ще си ги получим, тъй като на нас никой не ни казва месеци наред вече”, пишат служители на фирмата превозвач.

От ОКТ заявиха,че сутринта са излезели 17 автобуса по улиците на града по четирите линии, които се обслужват. В момента те са с два по-малко. Това обаче не е голяма разлика с предишните дни, като изпълнение.

Припомняме, че до 26 март Община Пловдив даде срок на превозвачите в консорциума да вземат решение какво да правят с линия 29, която се обслужва от Дошков.  В момента линията се обслужва много под минимума изпълнение, което е заложено в договора.

/ Източник: TrafficNews /

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here