Широка подкрепа за Елена Филева в Куклен – мандатоносителите на управлението на България застават зад нея

0
237

Елена Филева получи нарочна декларация от Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“, чрез кандидата за кмет на Пловдив проф. Ивайло Старибратов, водача на листата за Пловдив Веселина Александрова, кандидата за кмет за община „Родопи“ Димитър Згуров и общинския координатор за община Куклен инж. Маргарита Атанасова. Те заявиха подкрепата си за кандидатурата на Елена Филева за кмет на община Куклен.

Мандатоносителите от “ПП-ДБ“ официално застават и зад кандидатите за общински съветници от листата на Местна коалиция „Партия Консервативна България“ и кандидатите за кметове на кметства на село Руен и село Гълъбово – Здравко Куманов и Мария Камбурова.

В декларацията се подчертава, че Коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“ отчита високия професионализъм на Филева. В мандата й като председател на Общинския съвет в Куклен, под нейно ръководство са взети целесъобразни и навременни мерки за подобряване на местните ангажименти, дейности и общински услуги.

Нейната визия за бъдещото управление предполага в нейния мандат като кмет, да бъдат изпълнени сериозни инвестиционни и инфраструктурни мероприятия, и да бъдат постигнати много по-добри резултати в местните политики – се казва още в документа. Според коалицията очакваните политики ще допринесат населените места в общината да се развиват и да се подобрят възможностите за работа и качеството на живот.

От коалицията „ПП-ДБ“ също така декларират, че управляваща формация ще окаже пълно съдействие на Елена Филева като кмет на община Куклен за постигане на заложените приоритети в управленската й програма и за разширяване на възможностите, които стоят пред хоризонта за развитие на общината.

В състава на местна коалиция “Партия Консервативна България“ влизат „ЗС Александър Стамболийски“, ПП “Партия Консервативна България“, КП “Заедно за силна община“, Коалиция“Левицата!“, ПП “Има такъв народ“, ПП “Български Възход“, ПП“ВМРО-Българско национално движение“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here