ШЕСТИМА ПЛОВДИВЧАНИ С ПРИЗА „НАЙ-ДОБРИЯТ ЧОВЕК“

0
2032

За осма поредна година община „Пловдив“ съвместно с Националния алианс за хора с редки болести, Асоциация „Наследствен ангиоедем“ и Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника проведоха акцията „Най-добрият човек“.

На специална церемония, която се проведе в заседателната зала на Общината, грамоти получиха бизнесдамата Елена Кристиано за участието й в различни социални каузи и подкрепата, която оказва на хора в нужда и деца от социални домове.

Георги Титюков се снима за спомен с Елена Кристияно

Тодор Дапев бе отличен от родители за специалния кабинет по религия в СУ “Св. Консантин-Кирил Философ“ и за помощта, която оказва на училището.

Анна Томбакова получи грамотата за благотворителна дейност и ангажираност към фондация „Движение на българските майки“, а  Антоан Терзиев за подкрепата му към децата от социалните заведения в Пловдив.

Сред отличените са педиатърът  д-р Мария Печилкова, която 50 години  се грижи за болните деца и началният учител Силвия Костадинова от ОУ „Душо Хаджидеков“, която е номинирана от учениците си от 2-ри „б“ клас.

Тази година бе връчен и специален приз „Най-добрият човек“ на  директора на Професионалната гимназия по хранителни технологии Людмила Ганчева.

Наградите бяха връчени от ресорният зам.-кмет Георги Титюков, който заедно с шефа на дирекция  „Социална политика“ Веселина Ботева поздравиха наградените и подчертаха, че Пловдив се нуждае от добри хора, които да продължават да променят със своя пример всички около себе си. 

Предишна статияДИНЕНИ СЕМКИ ЗА ЗДРАВЕ
Следваща статияСПРЯХА „ШОПИНГ ЕКСПРЕС“ ОТ ПЛОВДИВ ДО ОДРИН
Михаил Филипов е журналист с дълга кариера в печатни и елекронни медии. Завършил е факултета по журналистика в СУ "Климент Охридски". Има специализации по PR и масови комуникации в редица престижни международни организации, като Националният Демократичен институт към конгреса на САЩ. Бил е кореспондент и раследващ журналист за редица национални медии. От 2015 г. работи като репортер на свободна практика и консултант по въпросите на електронните медии и масовите комуникации.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here