СЕСИЯТА НА „РОДОПИ“ ЗА БЮДЖЕТА СЕ ПРОВАЛИ

1
3287

Сесията на община Родопи днес, на която трябваше да се гледа „Бюджет 2019“ се провали за пореден път!

След като приключи приемането на 10-та точка от дневния ред, бе дадена почивка, през която повечето от групите общински съветници дезертираха, с което кворумът на органа на местното самоуравление бе нарушен и сесията приключи преждевременно.

Репортер на Родопи-инфо разбра, че бюджета на община „Родопи“ за 2019-та година е в размер на 23 000 000 лева, което е адски компрометиращо за кмета Пламен Спасов, който се самонарича „най-успешния кмет за всички времена“.

За справка ще посочим, че бюджета на почти огледалната, като население и площ община „Марица“ е в порядъка на 37 милиона /тридесет и седем милиона/ лева и то при положение, че кмета на „Марица“ Димитър Иванов изобщо няма претенциите на „инженерът от Ягодово“ за изключителност и успешност!

На следващи място идва сравнението с предшественика на Спасов Йордан Шишков от БСП, който при втория си мандат успя да постигне бюджет от 31 млн. /тридесет и един милиона лева/.

В заключение, жителите на Родопи ще получат от „най-успешния“ си кмет нещо като постната пица на Дянков, с тази разлика, че пицата на Пламен Спасов няма дори блат!

1 КОМЕНТАР

  1. Пълен нещастник и смешник е тоя самозванец Пламен Спасов. Как с 1 милион капиталови разходи бе? Смешник, селата приличат на „разораната целина“ от Шолохов! Довчера седеше в магазина за дрехи втора употреба на жена си, а днес голям спец по бюджетна политика??? Отвращават ме подобни самозванци!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here