СБОГОМ МЕЛАНИЯ ТРЪМП!

На 26-и април, 1970 г., в Ново место, Словения се ражда неповторимата Мелания Тръмп.

0
251

Доналд и Мелания напускат Белия дом. Щатите се разделят с най-стилната си Първа дама. И едва ли отново ще имат друга такава.   На 26-и април, 1970 г., в Ново место, Словения се ражда неповторимата Мелания Тръмп. Някога тя е била просто едно красиво момиче с пленяващ чар, а днес е Първа дама на САЩ.

На първо място трябва да отбележим, че любовта между нея и Доналд Тръмп датира още от 1998 г. и днес е все така непоклатима. Те сключват брак преди цели 15 години, на 22-ри януари, 2005 г. И макар медиите да са се опитвали неведнъж да създадат интрига помежду им, те остават щастливо семейство и досега. Мелания ражда син на Доналд през 2006 г, който носи името Барън.

За разлика от много други красавици, омъжени за заможни господа, г-жа Тръмп не е просто трофей. Тя е истинска дама, бореща се за обществени каузи. Има и собствен бизнес с козметика и бижута, а преди това дълги години е била модел. С две думи – Мелания винаги е била работещо момиче.

Първата дама на САЩ определено може да бъде сочена и като съпруга за пример. Дори и когато цял свят негодува срещу Доналд Тръмп, тя застава гордо зад него и е в готовност да го защити. И последното ѝ изявление преди тазгодишните избори го доказва. Самата тя сподели, че негативният образ, който медиите са създали за съпруга ѝ, е напълно непознат за нея. Мелания е категорична, че Доналд е добър човек, който обича да се грижи за другите и е отличен президент.

През последните години г-жа Тръмп успя да докаже, че е истински боец. И след всяка трудност вдига гордо глава и отново заблестява пред света. Припомняме ви, че през октомври тя и Доналд обявиха публично, че са заразени с Ковид-19. И въпреки че Мелания не е минала леко през вируса, тя доказа колко е силна, като се появи в красива черна рокля и страхотна форма на официално събитие, дни след като бе излекувана. Любимата на Доналд Тръмп се е оттегляла неведнъж от светлината на прожекторите.

През 2018 г. тя претърпя тежка операция, заради което отсъстваше от публичното пространство и от ангажиментите си като първа дама. Тогава се говореше упорито, че Мелания е напуснала Доналд, но това съвсем не се оказа истина. Веднага след възстановяването си, тя отново се усмихна и застана гордо до съпруга си. А самият той неведнъж е споменавал, че съпругата му изключително много напомня Жаклин Кенеди. Не бихме могли да отречем, че има право – г-жа Тръмп, също като Жаки, излъчва невероятен финес и винаги е толкова стилна. И цял свят признава, че между двете първи дами определени има прилика.

И макар да мислим, че знаем много семейство Тръмп и по-специално за приказната Мелания, всъщност не знаем нищо. Защото тя е една красива мистерия, която никога не говори открито за личния си живот. Но знае точно как да издигне съпруга си и да покаже, че го боготвори. Съвършена Първа дама!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here