РОКАДИ В ОБС НА РОДОПИ, ДВАМА СЕ ОТКАЗАХА ОТ МАНДАТИТЕ СИ

0
3958

Двама от новоизбраните общински съветници в местния парламент на община „Родопи“ се отказаха от мандатите си, научи Родопи-инфо.

От сайта но Общинската избирателна комисия в община „Родопи“ е видно, че с прекратени пълномощия, като общински съветници, са Владимир Маринов от МК „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ (ПП АБВ, БСП за България) и Неази Таир, издигнат от ПП Движение за права и свободи – ДПС.

В Общинска избирателна комисия са постъпили заявления от двамата  за прекратяване на пълномощията им като общински съветници, поради назначаването им за заместник-кметове на община Родопи, считано от 08.11.2019 г.

На мястото на Владимир Маринов в общинския съвет влиза Димитър Талев, а Неази Таир от ДПС ще бъде заменен от Гюлджан Дурмушали.

Според източници на Родопи-инфо ще има и трети заместник кмет от МК „Обединени земеделци“ /СДС, ВМРО-БНД/, но той няма да е от средите на общинските съветници на коалицията.

Според информация на източници на Родопи-инфо лидерът на коалицията Георги Цанков ще подаде името на третият заместник-кмет най-късно до вторник – 12.11.2019 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here