Регионалният природонаучен музей – Пловдив съобщава с гордост и удовлетворение, че проектът „Музеят – удивителен свят на разнообразието в природата и живота“ достига своя край. В чест на завършването му,  младият и амбициозен екип организира „Първи природонаучен панаир“, който ще се проведе в дните от 17 до 23 юни в сградата на музея.

Първият природонаучен панаир ще представи и разкаже за всички проведени активности в рамките на проекта чрез интересни и любопитни презентации, видеофайлове, изложби и работилници. Екипът кани пловдивчани и гости на града да се включат и да се насладят на интересни и образователни дейности.

 

Ето и програмата:

17.06.2024 г. до 21.06.2024 г.

Работилница за оцветяване на експонати и „Кръстословици за малки зоолози“ – в зала „Бозайници“.

Работилница „Моето послание към музея“ – в зала „Ботаника“. Ще бъде изработен общ постер с послания.

Акцент „България в музея“ – българските обитатели в музея ще бъдат във фокуса на посетителите в залите с българското културно наследство, съхранявано от музея.

Изложба „Нарисувай ми музей“ – най-добрите творби от конкурса и проекта ще бъдат изложени в изложбената зала на музея.

„Микрофонът е Ваш! Изрази своите впечатления от музея и получи стикер!“ – игра със стикери във фоайето на музея.

„Любопитко и Питанка в музея“ или как една истинска история даде началото на проекта „Музеят – удивителен свят на разнообразието в природата и живота“ и как Любопитко се превърна в „Любознайко“ – екипът на проекта ще направи равносметка на постигнатото, важното, интересното и полезното във фоайето на музея.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here