Редица от инициативи в помощ на Ганчо от Карлово

0
168

Редица от инициативи в помощ на Ганчо от Карлово, който вследствие на ампутация на долен крайник се нуждае от модулна протеза. Миналата година, при нелеп инцидент, Ганчо загубва единия си крак.

Сумата необходима за закупуването на протезата е непосилна за семейството, но ние също вярваме, че всяка помощ е крачка напред към целта. А именно един млад човек – баща и съпруг, да живее достойно и доколкото е възможно нормално.

Една от последните инициативи се проведе във Военен клуб – Карлово. Там се обединиха в една обща кауза – съхраняването на българщината и благотворителноста.

Събраните средства бяха дарени за каузата на Ганчо и закупуването на протезата.

Ганчо служи в армията в продължение на много години, през които нееднократно и в чуждестранни мисии. Колегите му споделят колко лоялен и точен професионалист и колега е той.

От момента, в който ще се върне пълноценен при семейството и приятелите си, както и готов да продължи да служи на Родината, го делят само 152 000 лева. Толкова струва протезата, която ще му поставят в Центъра за протезиране „Алегро“.

Сумата от 100 000 лв. трябва да бъде внесена до 15.04.2024 г., за да започне изработването на този така нужен нов крак! Средства продължават да се набират!

Нека всеки, който има възможност да се включи!

В социалните мрежи има активен благотворите базар, който събира средства за каузата на Ганчо.

https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-za-gancho?fbclid=IwAR2sXhOGqdMXUomQKwOnpkxQcGmcYkAQSMtpHOseqKVPnsqOrUP-CMbovPQ

Също така може да дарите на откритата дарителска банкова сметка:

IBAN: BG89IORT80485096209400
ГАНЧО ДИМИТРОВ ВЪЛКОВ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here