Радослав Чотров- кандидат за кмет на Храбрино отговаря на вашите въпроси

0
646
Всички избиратели, които имат постоянен адрес на територията на община “Родопи“ имат право да гласуват на местните избори, които ще се проведат на 29.10.2023г.
След броени дни приключват предизборните кампании, които се провеждаха във връзка с  изборите. Те са силно необходими, за да може ние да се ориентираме и да изберем нашите представители във властта.
Екипа на “Родопи-инфо“ зададохме вашите въпроси към кандидатите за кметския пост, издигнати от МК “Обединени земеделци“.
В тази статия  отговори дава кандидата за кмета на село Храбрино- Радослав Чотров.
Родопи инфо: Кое според вас е най-важното, което е необходимо да се случи във вашето населено място?
Радослав Чотров: Реално в село Храбрино не може да се каже с точност кое е на първо място по важност, поради това, че нищо не е направено в последните 16 години.
Като започнем с възстановяването на общинския парк, почистването на речното корито, нуждата от още една детска площадка, нуждата от спортна площадка за млдежите и нуждата от младежки клуб. 
Родопи инфо: От какво лично вие сте недоволни и искате да се промени, било то в населеното ви място или в общината?
Радослав Чотров: В населеното място всичко е за реална промяна! Ние не разполагаме с нищо, за да кажем че можем да променим нещо. До момента в проекто бюджета на Храбрино не са залагани големи средства за развитието на населеното място, а имахме през тези 16 години много възможности да го направим. Храбрино има нужда от опитен администратор за най-важното, а именно съставянето на проектобюджет. След това е неговото защитаване в общински съвет.
Родопи инфо: Имате ли идеи какво може да се направи във вашето населено място за развитието на младите хора?
Радослав Чотров: Младежите имат огромна нужда от обособено място за младежки клуб. Храбрино никога не е разполагал с такова помещение. Имам решение и на този въпрос. Има три свободни общински помещения, които тънат в разруха и забрава.
Родопи-инфо: Ако бъдете избран за кмет, ще се водите ли от гласа на жителите и техните проблеми?
Радослав Чотров: Винаги бих се ръководил от интересите на жителите на с.Храбрино, защото те са реално важните в управлението на кмета на селото.

             Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here