РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА… А НАРОДЪТ СИ УМИРА ОТ СМЯХ

5
2482

Тази година Денят на шегата явно ще се чества два пъти в община Родопи,  съобщиха за Родопи-инфо жители от селата Ягодово, Първенец и Брестовица.

Общото в писмата на жителите от трите села е, че като са видели предизборния плакат на кмета Пламен Спасов едва не са припаднали от смях.

Според тях слоганът „РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА за РОДОПИ“ е напът да счупи уредите измерващи наглостта и безочието на кмета Спасов.

„То бива, бива, ама чак такава наглост не бива!“ – пише ни читател от Първенец и допълва „То ще излезе, че кмета е живял в някаква друга община, а ние в съвсем различна, защото в нашата 8 години нищо не пипна тоя човек, а тепърва щял да почва да работи! Все едно ние сме някакви идиоти и не виждаме какво става около нас“.

НА ТОЗИ ПЛАКАТ ИМА НЕЩО, КОЕТО НЕ Е КАКТО ТРЯБВА?! ПОЗНАЙТЕ ОТ 3 ПЪТИ КАКВО НЕ Е НАРЕД! ТОЧНО ТАКА… НЯМА ИЗПИСАНО ИМЕТО НА Г-Н СПАСОВ, ЗАЩОТО ТО НЕ Е ВАЖНО. ВАЖНОТО Е ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ, НО ТОЗИ ПЪТ НОМЕРЪТ НЯМА ДА МИНЕ!

Димитрова от Брестовица пише, че в тяхното село две жени и един младеж, от нейната рода,  едва не са се гътнали от смях, като видели плакатите на Спасов в интернет.

Според нашият читател С. Попов от Ягодово пък се очаквали небивали природни катаклизми, като следствие от смехотворния плакат на кмета Спасов. Той очаквал кокошките да спрат да носят, петлите да спрат да пеят, жабите да спрат да крякат, жените да спрат да раждат, а мъжете да спрат да пият ракия, защото от вчера светът вече нямало никога да бъде същият като преди.

„Това да го каже кмета на община „Марица“ Димитър Иванов е разбираемо, защото той не се е спрял 8 години да строи, да ремонтира и да облагородява общината. Почти всеки месец открива я нова детска градина, я някакъв друг обект. А нашия Пламен Спасов буквално проспа 8 години в оправдания, какво тежко наследство бил получил, как извадил общината от някакъв, измислен от самия него, „финансов батак“ и други подобни измишльотини. Тоя човек е абсолютен безсрамник и наглец!“, пише в писмото си Я. К. от Първенец.

„Брестовица прилича на сирийски град след бомбардировки. Улиците са такива, все едно селото се е върнало в 18-ти век, а тоя кмет сега се сети, че трябвало да работи. Отгоре на всичко ни го натъртва „РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА“ с главни букви, да не би случайно ние малоумниците, дето му плащаме заплатата с нашите данъци, да не разберем колко много щял да „работи“! Ами къде дремАхте досега бе г-н Спасов?!“- пита Ст. Иванов от Брестовица.

Според нас истината е, че кмета Пламен Спасов явно си прави гаргара с избирателите, като иска да тества какъв е техния праг на търпимост спрямо дивотиите, които върши.

Защото точно този слоган „РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА“ звучи като пълна подигравка с онези жители на Цалапица, които на събранието, което проведе кмета го попитаха „Защо за 8 години в селото не е направено нищо и Цалапица е в окаяно състояние?“, а кмета Спасов ги успокои с думите „То не само Цалапица… тя цялата община е в такова състояние“!

И това ако не е най-висша степен на наглост и пълен гьонсурат, здраве му кажи!

Остава да видим каква част от населението ще налапа и този път кукичката , без да се замисли, че като гласуват за ГЕРБ /разбирай Бойко Борисов/ няма да дойде той да управлява общината, а ще им се натресе пак „работаря“ Спасов, който си търси сладка работа за следващите 4 години и основната му цел е да излъже пак хората! Че няма да се скъса от работа то е ясно още от сега.   

От снимката на корицата, която си е сложил кмета Спасов явно се опитва да внуши, че с премиерът Бойко Борисов са първи приятели! НО КАКВО ОТ ТОВА, КОГАТО ОБЩИНАТА Е ПЪЛЕН БАТАК!

5 КОМЕНТАРА

 1. Работи човека , та се къса!
  Работи до сред нощите в кабинета , подписва документи със секретарката и пиарка Ивето .
  От главната се вижда мъжукаща светлина от кабинета на Пламен Спасов в часовете след полунощ.
  Наистина много работи човека…

 2. Тоя палячо със свинските оченца от плаката хич не му е лесно. На врата са му стъпили мутрите дето сложиха Танчето Бочукова за заместник и управляват общината чрез нея, а на главата му се е качила оная тутурутка секретарката му. Така че общината се оправлява от тия двете коври а тоя папагал само се снима по плакатите. Пълен нещастник!!!!!!!

 3. Толкова много работа че свят да му се завие на човек. Не вярвам да има болен мозък който да повярва на това. Член съм уж на ГЕРБ но си мисля напоследък да си запаля книжката. Как може да издигнат отново това недоразумение Спасов? Запрян Янков беше 100 пъти по-добър кандидат.
  А някой чувал ли е нещо за съдомиялната на Ивето секретарката и колко пари струва? Ако това е вярно трябва линч.

 4. Толкова работят че 4 месеца не можаха да организират търг и да дадат под наем общинската лафка в училището в крумово и сега децата ни са принудени да пресичат главната улица за да отидат до магазин за закуска или вода което е опасно. Явно не ги интересуват децата общинарите на Спасов. Подписки ли иска да съберем за да се задействат а?

 5. Абе този човек верно може да не знае какво е положението в общината😁😁😁! Що му се сърдите, а той си работи и работи и си ходи на работа вози се в новата си кола, а пък вие казвате че не работи😃!
  Не един а 8 златни скункса трябва да му дадат на него и екипа му за тези 8 проспани години! Никаква визия и просперитети нямат за управление на общината тези хора и хората ще им го кажат това на 27 ми.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here