ПУТИН ПОДАРИ РАСОВ КОН НА ЖЕНИ ПОЛИЦАЙКИ ПО СЛУЧАЙ 8-МИ МАРТ

0
2400
Снимка:kremlin.ru

Президентът на Русия Владимир Путин посети първия оперативен полк на полицията на Главна дирекция на вътрешните работи на Русия в Москва. Посещението на държавния глава се състоя в навечерието на Международния ден на жената, по покана на служителите на конната и туристическа полиция.

Президентът се запозна с историята на първия оперативен полк и задълженията на конните и туристическите патрули. След като се запозна с експозицията, представяща историята на полка, Путин направи оглед на подредените коне. Една от конните полицайки му предложи да поязди и той се съгласи.

Президентът на Руската федерация яхна един дорест кон и премина по манежа ходом и в тръс под кратките напътствия на своите спътнички в ездата.

Президентът на Русия, заедно с ездачите на полицейския оперативен полк, направиха обездка на арената.

След това Владимир Путин наблюдава демонстрация на конна езда, срещна се с пенсиониран подполковник от полицията, ветеран от Втората световна война Ораз Мамралиев и разговаря с женския персонал на полка.

После президента остава да си поговори с момичетата от личния състав на Първи полицейски полк. Напомня на момичетата каква е тайната на красивата женска фигура: „Както у нас се шегуват, за да запази жената своята фигура, са й нужни три неща – тренажор, масажор и ухажор. А тук имате такива отлични момчета, че те с лекота ще изпълнят и трите функции. Е, втората и третата със сигурност“, отбелязва Путин.

Владимир Владимирович подари на полка четиригодишен жребец от прочутата орловска порода. В отговор президентът беше дарен с подкова за късмет.

Първият полицейски полк е създаден, за да осигури реда и обществената сигурност по време на масови мероприятия и патрули в горско-парковата зона на града. Полкът се състои от 1-ви и 2-ри кавалерски батальони и 3-ти батальон от туристическата полиция.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here