ПРОЕКТИ ЗА ТРИ НОВИ ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ В СЕЛАТА НА ОБЩИНА РОДОПИ

Кметът на община „Родопи” Павел Михайлов и председателят на Управителния съвет на „МИГ- Перущица-Родопи” Румяна Самоковарева подписаха договорите за изграждане на детските площадки в три населени места.

0
487

Инфраструктурата на община „Родопи” ще бъде модернизирана и облагородена с изпълнението на проекта „Изграждане на зони за обществено ползване и отдих на открито в селата Ягодово, Крумово, Брестник, находящи се на територията на Община „Родопи”, публикуваха от Местната инициативна група.

Дейностите по изпълнение на проекта предвиждат изграждане на три комбинирани детски площадки за деца от 0 до 3 години и от 3 до 12 години, доставка и монтаж на оборудването, озеленяване, облагородяване на терена  и извършване на рекреационни дейности, както и изграждане на вертикална планировка.
„Проектът ще подобри средата на живот в общината и условията за игра на децата. Ще бъде стимулирано желанието сред младите хора и децата да спортуват и да развиват различни видове умения. Ще се осигури възможност на жителите и гостите на „Родопи” за спорт и отдих на открито”, коментира кметът на Общината Павел Михайлов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here