Проблеми при сметоизвозването в Крумово

0
339

Жители на Крумово негодуват от купища отпадъци и мръсотия, които остават при сметоизвозването в населеното място. Фирмата, наета да се грижи за това, не изпълнява съвестно задълженията си, казват те и настояват за промяна.

„Всеки път едно и също. След като вдигнат казаните, след тях остават разхвърляни отпадъци от товаро-разтоварната дейност на контейнерите. Дори изпочупиха и малкото здрави контейнери. Докога ще е така и кой ще се погрижи?“, пита жител на Крумово в сигнал до медията ни.

По думи на местни често се налага те са премитат след сметоизвозващата фирмата. На снимки, предоставени до редакционната поща, се вижда купчинки с боклуци, останали по улиците като диря след изпразването на контейнерите.

„В действителност проблемът е голям. От около седмица се задълбочава, след като служители на фирмата, наета за да извършва сметоизвозването на селото, правят каквото поискат. Това важи за цялото село, остават купища отпадъци след тях и трябва да изпращаме служители на кметството да разчистват. Изглежда подхвърлят контейнерите от високо, защото колелцата им се изпочупиха, стоят накриво“, коментира кметът на Крумово Стоян Минчев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here