ПРИРОДОНАУЧЕН МУЗЕЙ ПЛОВДИВ КАНИ МАЛЧУГАНИТЕ НА ЗАБАВЕН ДЕТСКИ УИКЕНД

Регионалният природонаучен музей в Пловдив кани малчуганите на „Детски уикенд“, осигурена е мобилна лаборатория за бързи антигенни тестове на място.

0
329

Следващите събота и неделя – 27 и 28 Ноември отново ще бъдат празник за децата в Регионален природонаучен музей – Пловдив. Всички малчугани до 7-годишна възраст ще посещават експозицията безплатно.

Със съдействието на Община Пловдив за удобство на посетителите и с цел да се осигури възможност за достъп до експозицията, в сградата на музея ще бъде разположена мобилна лаборатория за бързи антигенни тестове за Ковид, с валидност 48 часа. Цената на един тест е 10 лева.

Детските уикенди винаги се радват на голям интерес от страна на посетителите, което дава стимул на екипа на музея да развива и обогатява идеите си за бъдещи подобни инициативи.

Посетителите се допускат в сградата при строго спазване на противоепидемичните мерки – задължително поставена предпазна маска на лицето и дистанция.

Екипът на Регионален природонаучен музей – Пловдив моли всички свои гости да проявяват разбиране и търпение, когато е необходимо.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here