ПРЕДСТОИ ДВОЙНО ПО-ЗАБАВЕН И ПЪЛЕН С ИЗНЕНАДИ СПОРТЕН ПРАЗНИК ЗА КУПАТА НА ОБЩИНА “РОДОПИ“

0
835

Община “Родопи“ организира уникален по рода си спортен празник за спечелването на Купата на Община „Родопи“. Спортната надпревара ще се проведе под патронажа на кмета на общината Павел Михайлов и председателя на ОбС „Родопи“ Георги Цанков.

Празникът ще се проведе на 25.06 /събота/ от 10:00 часа в парка на село Първенец (до ресторант “Явора“).

Заради метеорологичните условия празника бе отменен два пъти, но сега организаторите обещават двойно по-забавно, изпълнено с много интересни игри и изненади събитие!

На това красиво и зареждащо място в близост до река Първенецка ще се проведат много игри, част от които ще са със състезателен характер и за победителите в отделните категории са предвидени предметни награди, подаръчни ваучери  и много изненади.

Състезателните игри са обособени в следните възрастови категории.

1-ва – Групата на учениците – от 3-ти до 7 клас – отбори от по 5 ученика от всяко ОУ /по един от 3, 4, 5, 6 и 7 клас/

2-ра   Отбори на възрастните (пълнолетни  жители на селата, кметствата  и администрацията) – отбори от 5 човека, желаещи да вземат участие в състезанието.

За малчуганите от  3 до 6-годишна възраст са осигурени аниматори, които ще организират с тях паралелно забавни игри и състезания с изненади за всяко дете.

По желание на място публиката  може да се включи  в игрите със забавно-развлекателен характер   от типа  „Мама, татко и аз, баба, дядо и внуче“.

Ще се проведат Хаба образователни игри, които са модерни и актуални занимания, съобразени спрямо поколението деца, което е в момента. Игрите, които са част от набора любими игри за децата, които са включени в образователната програма на  “Играя, уча и творя с Хаба” имат за цел всичко, което се реализира чрез тях да е под формата на игра и забавление.

Да задвижат мускулчетата на лицата и за да излезе наяве усмивката, от Алехандро Студио ще проведат танцови занимания с най-малките. За тях също ще има и различни аниматори, които да се грижат за забавлението им. А за да бъде всичко за тях най-любимо са осигурени сладолед, сладкиши и подаръци за всяко дете.

Всички, които ще присъстват на спортния празник и се регистрират на посочения линк, ще участват в томбола с атрактивни спортни артикули:
Генерален спонсор на събитието е Декатлон.

 

Заповядайте!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here