Ползотворни срещи с жителите на населените места от “Родопи“ проведоха кандидатите на МК “Обединени земеделци“

0
348

Кандидатите за общински съветници, кандидатите за кметове на кметства, заедно с  кандидата за кмет на община “Родопи” Георги Цанков, проведоха ползотворни срещи-разговори с жителите на населените места от “Родопи“.

Хората, които присъстваха на събиранията се срещнаха очи в очи с кандидатите издигнати от МК “Обединени земеделци“ и успяха да си зададат въпросите, които ги вълнуват.

Жителите на Белащица имаха възможността да се срещнат с кандидатите в центъра на селото на открита среща-разговор. На нея присъстваха кандидатът за кмет на общината Георги Цанков, кандидатът за кмет на Белащица Костадин Николов и кандидатът за общински съветник Цветомир Цветков.

Срещата с жителите на село Крумово, се проведе под шатра на открито, където всички минаващи имаха възможност да зададат лично въпросите си към кандидатът за кмет на селото Румяна Самоковарева и кандидатът за общински съветник Николай Кочев.

В село Брестник кандидата за общински съветник Иван Шопов и Георги Цанков посрещаха жителите, които дойдоха на срещата-разговор в центъра на селото.

Канидатът за кмет на село Брестовица Лазар Бакалов проведе среща в читалището на селото. На събранието присъстваха кандидата за кмет на община “Родопи“ Георги Цанков, кандидатите за общински съветници Александра Митърчева и Тодор Агов, както и много жители и гости на селото.

По атрактивен и дигитален начин бяха представена визията за промяна, развитие и отговорностите на отделните институции.

Дигиталнато представяне беше предавано и гледано на живо онлайн и достигна до над 1000 потребители. Бакалов представи решения на едни от най-наболялите проблеми в селото, като бездомните кучета, детската площадка и залата за спорт в Брестовица.

Срещата в Устина между кандидатът за общински съветник Божена Запрянова и жители на селото се проведе в залата на читалище ,,Напредък,,. На срещата присъстваха кандидата за кмет на община “Родопи“ Георги Цанков и кандидатът за общински съветник Пламен Кабаков.

Кандидатът за кмет на община “Родопи“ Георги Цанков и и кандидатите на МК “Обединени земеделци“, канят всички желаещи да присъстват на закриването на предизборната кампания.
Събитието ще се състои на 27 октомври 2023 г., от 18:30 часа, в НЧ“Наука-1919“ Крумово.
Всички присъстващи ще имат възможността да послушат страхотния дует Краси и Гери и да си пожелаят успех на изборите в неделя!
За Георги Цанков и кандидатите на МК “Обединени земеделци“ гласувайте с номер 69 във всички бюлетини!
               
                 Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here