ПОДАРЪЦИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ОТ „ЮЖЕН” ПО СЛУЧАЙ 3-ТИ МАРТ

Дарители, политици и бизнесмени заедно в обща благородна инициатива

0
2973
Миглена Трайкова – председател на фондация „Сан Марко – М” и г-жа Елена Кристиано - собственик на "Кристиан оф Рома"

Дарение на пособия за забавление и запълване на свободното време, като карти за игра, комплекти за шах и табла ще направят на 1-ви март от 11,30 часа, в клуба на пенсионерите на ул. „Кичево”, в район „Южен”, кметът на района Борислав Инчев, заместникът му Павел Милушев, бизнесменът и общественик Георги Цанков, и носителката на Наградата за благородство от 2014 година г-жа Миглена Трайкова – председател на фондация „Сан Марко – М”.

Дарителите са решили да зарадват възрастните хора, които посещават пенсионерския клуб, по повод 1-ви март – Баба Марта и 3 март – Националният празник на страната ни.

В рамките на дарението ще бъде организирано и тържество за пенсионерите от клуба.

Освен подаръците за възрастните хора дарителите са приготвили и 500 мартенички, част от които ще подарят на възрастните хора от клуба на ул. „Кичево”. Останалите ще бъдат разпределени между настанените в Дома за възрастни хора с физически увреждания „Хаджи Гьока Павлов” и Дома за възрастни хора „Св. Василий Велики” в Пловдив.

Намерението на дарителите е максимално голям брой хора в пенсионна възраст да бъдат зарадвани по случай Баба Марта и Денят на освобождението на България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here