Пловдивчанин: Трябва ли да пътувам 25 км, за да заведа детето ми да играе?

0
882

Пловдивчанин зададе актуален въпрос към управляващите, а вероятно и към бъдещите такива. Той посочва, че е трябвало да пътува 25 км, за да заведе детето си да играе.

Петър Стефанов дава за пример град Стамболийски и един от неговите паркове.

„Това е екопаркаът в гр. Стамболийски. След като си плащам данъците тук, трябва ли да пътувам 25 км. за да стигна свястно място, където да заведа детето ми да си играе? Ясно е, че тези, които имат чисти помисли и искат да работят в полза на обществото не са удобни и няма да бъдат допуснати да взимат важни решения. Ясно е, че всички са лапачи.

Въпросът е, да оставят малко от лапачницата и да създадат нещо, което да се поддържа и да остане след тях. Явно е, че не е невъзможно. Язовци ли, Зиковци ли и всички други от разните му партийки. Помислете си, дали не искате все пак, някой да ви споменава и с добро, а не само да поздравяват майките ви. А ние пък, като граждани и общество, да вземем да станем малко по-активни, по-търсещи, по-изискващи, но и по-отговорни, пък току-виж, може и да стане по-добре. Успех!„, пише Стефанов.

Той е прикачил и снимки от местния парк.

 

Някои пловдивчани са категорични, че и градът под тепетата има стойностни паркове.

Други обаче смятат, че другите градове наблизо като Стара Загора и Пазарджик предлагат по-добри опции.

„Изостана хубавия ни град-децата ни ги водят в зоопарка на Стара Загора и София,на острова в Пазарджик,на парка в Стамболийски!А тук само огромни комплекси и „хотелчета“, смята Магдалена Б.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here