Пикап потъна на площада на с. Първенец

Оказа се, че настилката на площада е олицетворение на управлението на Павел Михайлов - отгоре нещо, отдолу нищо!

6
1311
Според очевидци, свидетели на инцидента, отдолу е имало някаква арматура, която да държи плочките, а под нея вода?!

Мощен джип на фирма за дезинфекция, дезинсекция и дератизация пропадна в настилката на площада в с. Първенец, от североизточната страна, зад читалището около 15 – 15:30 ч., съобщават колегите от Пловдив-инфо.

Настилката на откритият на 31.10.2023 г. „обновен“ площад на родното село на кмета Павел Михайлов издържа едва 8 месеца, преди да се срине под тежестта на мощния джип, който изпълняваше договор с общината за пръскане срещу комари.

Къде е кметът Павел Михайлов сега?

Защо никой не поема отговорност за този инцидент? Докато джипът потъваше в разрушаващата се настилка, въпросите остават без отговор. Какво изобщо правеше този джип на площада?

Привечер пикапът бе изваден с помощта на кран, а собственикът на фирмата обещал да покрие щетите.

Този площад в Първенец, който бе промотиран с гръмки пиар акции от кмета и екипа му като „нещо невиждано и нечувано,“ сега се оказа поредният пример за калпаво строителство и празни обещания. След фанфарите и шумотевицата, реалността показа истинското лице на несериозната работа – един трагичен символ на безхаберието и липсата на отговорност.

6 КОМЕНТАРА

  1. Господин кмете, не може така! Когато се режат лентички и гърми шампанско, под напевите на някое отче, да сте най-отпред, когато стане гаф да прехвърляте вината върху някой друг. Вие мъжество нямате ли да поемете един път вината, като пръв сред всички в тоя община?!

  2. За това нещо има виновни и те си имат имена! И ще трябва да си понесат наказанията! Тази джипка колко ли да е тежка за да потъне така в небитието… Въпрос на време е било тези плочки да се сгромолясат от собствената си тежест и повлекат някой пешеходец или играещи деца….

  3. Преди молко го даваха по Нова тв нашият зализан кмет, с изкуствената гримаса, дето стои на лицето му вместо усмивка. Беше извикал и клакьорите си, дето са на хранилка на общинската софра – Софа Калинова и Руменчо Смирнов. Браво кмете, евалла лъжецо безподобен! Шадраваните в цял свят се правели така, даже в Париж шадраваните били същите като в Първенец. Жалка картинка бяха днес под дъжда наредени няколко човека, дошли да подкрепят една лъжа.

  4. Видяхте ли снимките във вестник Марица? Видяхте ли какво е построил за над 2 милиона лева тоя никаквец Михайлов? Потресена съм!!!! Няма да пусна децата ми да стъпят повече на този площад, защото това не е площад, а някаква катакомба пълна отдолу с вода.

  5. гледам и не вярвам на очите си! Павел Михайлов е за затвора, а не да се разкарва на свобода и да се опитнва да прехвърля вината на хора, които нямат никаква вина за фиаското му с „реновирания“ площад.
    Явно в Пловдив няма прокурори, които да се самосезират за това, което лъсна под срутения площад!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here