ПЪТУВАЩИТЕ ПЛОВДИВ-ПЪРВЕНЕЦ-ХРАБРИНО НАТЪПКАНИ В МАЛЪК БУС

0
512

Нов превозвач започна да обслужва обществения транспорт в “Родопи“ по 2 направления: Пловдив-Марково и Пловдив-Първенец-Храбрино. Фирмата изпълнител е Консорциум- „Меритранс“ ЕООД, „Детелина-Дрита“ ЕООД и „Автобусни превози“ ЕООД.

Вчера получихме сигнал от наш читател за безобразието, което си е позволил новият превозвач. За един от най-натоварените курсове, а именно  17:40 от Пловдив, те са пуснали малък бус, който е трябвало да отакара всички желаещи да се приберат.
“Натъпкани в малък бус в кошмарно пътуване от Пловдив до Храбрино.“- така ни описа прибирането си към вкъщи наш читател.
Собственикът на “Детелина-Дрита“ ЕООД  е съобщил вчера на хората в буса, че за днешния курс ще бъдат пуснати два.
Част от пътуващите също споделиха своето възмущение по случая:
“Пътниците са много и е необходим голям автобус! Това, което видях днес е недопустимо и ужасно! Тази вечер бях притисната от хората и не можех да си извадя телефона, но ще се обадя на всички имащи отношение за случилото се на 10.01.2024 г по линията Пловдив-Храбрино в 17.40 ч.и ще им потърся отговорност! По- ужасно пътуване в живота си не съм имала! Не знаех, че положението е, толкова зле! Това, което се случи не трябва, никога да се повтаря повече!“
В групите в социалните мрежи също се срещат и постове, как отново има курсове, които не се изпълняват. Хората се надяват новият превозвач да не се окаже като старият и отново да възникнат проблемите с транспорта, които са недопустими в 21 век.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here