Път с огромни дупки ни кара до летище Пловдив

0
509

Летище Пловдив се намира на 12 км югоизточно от град Пловдив – вторият по големина град и културна столица на страната. Разположен в самия център на Балканския полуостров, градът е подходяща отправна точка за пътуване из района.

Летището се разраства и броя на пътуващите на там и от там расте с всеки изминал ден. Почти всяка седмица се пускат нови дестинации от летище Пловдив. За да стигнете до самото летище има два пътя- единият е през село Крумово, а другият по пътя за Асеновград. Най-често навигацията на телефоните ни посочва по краткия път, който е през селото.

Наш читател решил да ползва пътя през село Крумово останал силно разочарован от положението на пътната настилка към аеродрума. Той ни изпрати текст и видео, за да може по този начин да предупреди пътуващите по този маршрут, че рискуват да повредят автомобила си.

 

“Ако ви се наложи да пътувате до летище Пловдив и навигацията ви посочи пътя през село Крумово, ако не сте с високопроходим джип- НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ТОЗИ МАРШРУТ, а минете през главния път ( през КЦМ )! Когато има пристигащи или заминаващи полети и трафикът към летището е засилен, много хора тръгнали на там остават неприятно изненадани! На видеото е част от основния път през селото, който остава такъв и до самото летище!“

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here