Първия български кечист гостува на училището в Първенец като лектор

0
355
Мирослав Бърняшев гостува в училището в Първенец като гост- лектор по темата „Здравословно хранене и спорт при подрастващите“.
Мирослав Петров Барняшев е български кечист, подписан от All Elite Wrestling (AEW) с името Миро. Най-известен е от WWE, за които работи 10 години с псевдонима Русев.
С бурни аплодисменти учениците от прогимназиален етап на училището в Първенец посрещнаха първият българин в WWE, който е трикратен носител на Титлата на Съединените щати.
Известният спортист гостува в училището ни като лектор по темата „Здравословно хранене и спорт при подрастващите“ и впечатли силно аудиторията с естественото си поведение, с благия си характер и с чистата неподправеност, с които сподели личната си история. Думите му докоснаха всички присъстващи и предизвикаха допълнителна дискусия.
Учениците бяха подготвили въпроси, които задаваха на известния ни сънародник и взеха интервю за училищния вестник. От своя страна, „Русев“ им отправи предизвикателство, което те трябва да изпълнят през предстоящите седем дни и след това на втора среща заедно да обсъдят резултатите.
Педагогическият екип и учениците на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ село Първенец изказаха своята признателност на г-н Георги Белев за осъществяването на срещата с кечиста.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here