ПАПАТА СИ ТРЪГНА, ОСТАНАЛ ДОВОЛЕН: ВИДЯХ ЕДИН ЗДРАВ НАРОД!

4
1871

Останах много доволен, защото сте един здрав народ. Благодаря ви, че се стремите да поддържате добри отношения със съседните страни, да изграждате мир, мостове.“, каза Негово Светейшество на министър-председателя Бойко Борисов, който го изпрати на летище София.

Главата на Римокатолическата църква беше на Апостолическо пътуване в България между 5 и 7 май. Днес то ще продължи в Република Северна Македония.

Премиерът Бойко Борисов благодари на папа Франциск за това, че посети страната ни и подчерта, че България ще продължава да работи за мир в региона.

„Правя го по убеждение. „Добрият съсед е повече от роднина“ – казваме в България. Народът се радваше, видях го“, посочи министър-председателят.

„Продължавайте да изграждате мир, сейте добро“. С тези думи завърши срещата между  папа Франциск и министър-председателя Бойко Борисов.

4 КОМЕНТАРА

  1. асам кмета и ще ме слушате таз истатия е напълно вярна аз бях там и гледах с очите си Папа Франциссско и го наблюдавах с двете си очи как бута на дечицата челцата той е защитнец на света господ БОг го наричам

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here