ПЪЛЕН ПРОВАЛ НА КМЕТА СПАСОВ В БРЕСТОВИЦА

Жителите на Брестовица отсвириха Пламен Спасов, като бойкотираха събранието му

5
5140
МИСЛИТЕЛЯТ!!!

 „Брестовичани са страшно доволни от управлението ми“! До това „гениално“ умозаключение достигнал кмета на община „Родопи“ Пламен Спасов, след пълното фиаско, което претърпя във вторник, на проведеното предизборно събрание в Брестовица, научи репортер на Родопи-инфо от свои източници.

Според очевидци, в залата на читалището е имало всичко на всичко 3-ма жители на Брестовица, като изключим свитата, която мъкне навсякъде със себе си Спасов и работещите в кметството на селото служители, докарани под строй от селския кмет.

Настроението в празната зала на читалището е било много минорно, а най-нелепо от всички се е почувствал народният представител от ГЕРБ Запрян Янков, който не скрил възмущението си от липсата на интерес сред хората от селото, към мероприятието организирано от Спасов.

Вчера депутатът е споделил притесненията си със свои колеги от ГЕРБ, като е заявил, че не му се мисли какво ще става по време на същинската предизборна кампания след 3-4 месеца, защото в Брестовица, за 8/осем/ години, откакто е на власт, Пламен Спасов е асфалтирал всичко на всичко една отсечка от 200 метра… и толкоз!?

Само че, страдащият от митологизъм и синдрома на Мюнхаузен Спасов се е произнесъл, че хора е нямало, защото „всички в Брестовица са много доволни от неговото управление и… просто нямало какво да го питат.“!

На заслепеният от блясъка на собственото му самомнение Спасов изобщо и през ум не му минава, че хората не са дошли, защото нито искат да го видят, нито да го чуят.

Толкоз за успешното управление на Пламен Спасов!

5 КОМЕНТАРА

 1. Да, определено най му приляга МИСЛИТЕЛЯ . Вечно е напрегнат в неистовите си напъни да разсъждава!!!
  Уникален екземпляр!!
  Всичко друго, но не и кмет, това е някаква пародия!

 2. Толкова немощ на едно място не сме виждали, Шишков поне имаше речник, а този е просто пародия – пълен смешко!
  Не стига , че нищо не е свършил, ами очаква и да сме доволни….!!!
  То бива и бива….

 3. От както съществува ПП ГЕРБ съм гласувала за тях, гласувах за Спасов през 2011 макар да харесвах повече Цанков, гласувах отново за Спасов 2015 макар с много резерви ноо повече никога. Този човек за 8 години не свърши абсолютно нищо. В сравнение с него комуниста Шишков си е направо ВЕЛИКАН.

 4. Какъв мислител е тоя нещастен комплексар? Нали знаете, че идиотите винаги изглеждат най-замислени?

 5. Спасов е едно комплексирано селянче, което си плю на късмета, защото е толкова тъп, че повече няма накъде. Извъртя номер на Гергов и оня не иска до го види повече! Извъртя номер на Зико, който също не иска да го види! Скара се с един куп хора, само и само, да се доказва какъв важен е кмет е. Селския му манталитет на безработен кавал му пречи много лошо в момента, но той не може да се усети. Важното е Ивето да е доволна обаче, което също ще му *бе мамат@, защото тази тъпа фльорца си е въобразила, че тя ще командва в общината. Така че, Спасов ще гледа трети мандат само в сънищата си!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here