Откриване на Евро 2024 на голям екран в р-рт “Джоана“

0
235

Дългоочакваният момент настъпи – тази вечер Евро 2024 ще бъде официално открит. Светът трепетно очаква футболната магия, която само националните отбори могат да предложат. Емоциите и непредвидимостта на големите турнири винаги създават неповторима атмосфера.

Пловдив също се подготвя за откриване на Европейското първенство по футбол. Градът под тепетата се готви за вълнуващото събитие, което ще събере футболни фенове от всички възрасти.

Собствениците на ресторант “Джоана“, намиращ се на бул.“Дунав“ обещават незабравимо изживяване за всички, които са решили да гледат откриването и двубоите по време на европейското първенство по футбол.

Всички срещи от Евро 2024 ще бъдат излъчвани на специално поставения голям видео екран на хладно в ресторанта, а за любителите на спорта, които искат да гледат на открито, могат да го направят на телевизора в обновената градина.

Може да запазите своите места още сега на телефон 0888302428 или да посетите заведението.

Откриващият мач днес ще е между Германия и Шотландия и обещава вълнуващо начало. Предаването ще започне по-рано по каналите БНТ 1, БНТ 3, NOVA и Диема спорт 3.

Около 500 милиона зрители ще се насладят на откриващата среща, независимо дали чрез официалните канали, стрийминг платформи, в барове, ресторанти или от уюта на своите домове.

Интересът към Европейското първенство расте не само в Европа, но и в Азия, Африка и двете Америки. Очаква се тазгодишното издание да счупи рекордите по гледаемост, като финалът на 14 юли може да привлече двойно повече зрители.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here