ОСВЕЖАВАТ ХОРИЗОНТАЛНАТА МАРКИРОВКА НА СЕЛАТА В ОБЩИНА „РОДОПИ“

0
204
Пребоядисване на пешеходните пътеки и освежаване на осевата линия по общинските пътища започна на територията на Родопи.
Ще бъдат пребоядисани над 20 километра надлъжна хоризонтална маркировка и повече от 200 кв.м пешеходни пътеки, острови и надписи. Сумата за тази дейност е на стойност около 20 хиляди лева.
„След снеговалежите през зимата боята трябва да се поднови. На места боята е изтрита и пешеходните пътеки са трудно забележими. Това е предпоставка за пътни инциденти. Тук става дума за човешки животи“ , коментира кметът на община Родопи Павел Михайлов.
В момента се работи в село Устина, където с нова боя е съществуващата маркировка по основната улица в селото. Екипи на фирмата –изпълнител опресняват маркировката и на територията на село Оризари, както и на пътния участък в село Кадиево от ЖП надлеза до пенсионерския клуб в селото.
С акрилна боя с перли вече е обновена маркировката от Околовръстното шосе по стария път за село Марково, участъка от кръговото кръстовище за селата БраниполеБелащица до табелата за село Белащица, както и трасето от Кукленско шосе в посока Брестник.
Освежена е цялата пътна маркировка между Ягодово и Крумово.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here