НОВА СПИРКА ПО ПЪТЯ НА ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА ИСТИНСКАТА И ЧИСТА ХРАНА

Магазинът е с адрес улица Даме Груев 25А.

0
1718

В квартал Кючук Париж отвори врати новият магазин „ГастрономЪ“.

За удобството на своите клиенти магазинът има собствен паркинг.

 

„Фууд Деливъри Експрес“ ЕООД е фирма с 20- годишен опит в търговията. Дейността си тя извършва чрез износ на хранителни продукти за държави от Близкия изток, като също осъществява и внос на разнообразни и екзотични храни.

Собствениците на „Фууд Деливъри Експрес“ ЕООД са сигурни, че на този адрес гастрономите могат да открият неща, които трудно ще открият на друго място.

Ето и някои от тях:

Добре представени са продуктите на „Каймакани“ на небезизвестната фамилия Каймаканови, която е собственик на една от най- големите животновъдни ферми в страната на територията на най- голямото село в община Родопи- Цалапица.

 

 

Няма да пропуснем и марката станала известна като „Кеффа“- на шефа. Млечните продукти се произвеждат в пловдивското село Строево. Фирмата е развила затворен цикъл и в стопанството й се отглеждат с грижа животните, от които се добиват суровини за продуктите им.

„Домлян“- село Домлян, община Хисаря.
Разбира се, „Йовчев“.
Продукти на козеферма „Козарев“ от Софийска област.
Магазинът предлага и продукти на манрда „Златно руно“, село Брестник. Стадата се отглеждат в землището на село Ситово на 1560 метра надморска височина.
На снимата виждате зрял овчи кашкавал с трюфел, орехи, кимион и маслина.
Ферма „Кочорите“, Софийска област.
Мандра „Пъстрогор“, която добива млеката за своите продукти от собствена ферма в Хасковска област
Кисело мляко от ферма „Харман“, село Трем- Шумеска област.
Колбаси- ферма „Харан“

В „Гастрономъ“ можете да откриете богата палитра от вносни сирена и млечни изкушения от цяла Европа. Магазинът предлага и голям избор от меса, също и топла витрина.

За почитателите на пчелните продукти има и оригинален „щанд“, който предлага разнообразни и интересни видове мед.

Собствениците споделят, че целта на магазина е да предлага на клиентите си продукти, които са произведени от фирми или мандри, слабо представени на масовия пазар.

„Гастрономъ“ предлага екологично чисти храни с отлично и добре подбрано качество.

В следващ наш материал ще ви запознаем по- отблизо с интересна информация за различните производители, представени в магазина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here