НОВ ДОНОС В МАРКОВО! ОТ СЪЩИТЕ МЕРАКЛИИ ЗА КМЕТСКИЯ СТОЛ!

1
4121
ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ НА КМЕТА КАБАКОВ ПОДАДОХА ЖАЛБА, ЧЕ КМЕТСТВОТО НА СВОЯ ГЛАВА ЗАПЪЛВА ДУПКИТЕ ПО ПЪТЯ, КОИТО СТОЯТ С МЕСЕЦИ!

Днес единственият кмет в община „Родопи“, който не е от ГЕРБ, получи нов удар в гърба от своите зложелатели-мераклии за стола му в кметството. За това съобщава самият той в личния си профил във Фейсбук.

Още не е отшумял отзвука от предишната им подлост, когато изпратиха донос до НАП, че членовете на танцовия състав „Лудория“ ощетяват държавния бюджет, събирайки суми от 1,50-2 лева, за да подпомагат дейността си, те вече успяха да плиснат нова кофа с помия, този път директно върху кмета на селото.

Явно е истина, че злобата и простотията почивен ден нямат!

За какво иде реч?

Ами за това, че въпросните двама хубавци, са подали сигнал до общината, че… сега се дръжте здраво… че кметът Пламен Кабаков на своя глава запушвал дупките, по улиците в селото и по този начин СЕ РАЗПОРЕЖДАЛ НЕПРАВОМЕРНО С ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ!

Какво? Чудите се дали това е истина? Даа, истина е! Има донос срещу кмет, затова че същият се опитва да направи живота на хората, които са го избрали по лесен и приятен.

И същите тия никакъвци правят това с едничката цел да „съборят“ кмета, за да седнат на неговото място!

Абе, еййй… смешковци! Че кой ще гласува за вас, като ви знаят хората що за стока сте?!

А в селото се знае кои сте и какви сте…

Момчета, много рано започнахте за пуцате бе! Изборите са чак през октомври или… ноември. Като ви свършат мунициите какво ще правите? С едното голо дупе ли ще ходите на избори?!

Щото вие друго нямате!

1 КОМЕНТАР

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here