НОСТРАДАМУС: 2020 Г. ЩЕ ОПРЕДЕЛИ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Догодина ще започне началото на "новия Златен век", по време на който ще бъдат изтрити границите между държавите

0
836

Руският изследовател  Дмитрий Зима, който е автор заедно със съпругата си Надежда на книгата „Расшифрованият Нострадамус. 2020—2021: Пророчеството за Златния век“, дешифрира предсказание на Мишел Нострадамус за 2020 г., което звучи повече от невероятно. Според него в предсказанията на големия френски пророк има строфи, в които се говори за обединение на републики, влизали в състава на бившия Съветски съюз.

Според авторите, процесът трябва да започне още през следващата година. По думите на изследователя, през 2020 г. ще започне началото на “новия Златен век”, по време на който ще бъдат изтрити границите между държавите.

Преди това обаче бившите съюзни републики отново ще се обединят. Астрологът е направил предсказание и за Китай.

Според него ролята на тази държава в бъдеще събитията няма да бъде толкова голяма, въпреки нарастващата му финансова и политическа мощ. По думите на Зима, в предсказанията на Нострадамус има ясни индикации за нарастващ конфликт между англосаксонците и руснаците. В крайна сметка тази конфронтация ще определи бъдещето на цялото човечество.

Освен това ролята на Европа в този конфликт е толкова малка, че няма да може да повлияе на него по никакъв начин. Оказва се, че следващата година ще определи бъдещето на целия свят. Някои изследователи смятат, че конфликтът между Русия и Великобритания вече се усеща на дипломатическата арена.

Единствено продължителният процес на излизане на страната от ЕС не позволява този конфликт да се разгори още повече.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here