НОМЕР 69 В БЮЛЕТИНАТА – СИГУРНО ПРЕДЗНАМЕНОВАНИЕ ЗА ВЕЛИКИ ПРОМЕНИ В ЖИВОТА КЪМ ПО-ДОБРО

0
1598

За изборите, които ще се проведат на 27 този месец, на коалицията „Обединени земеделци“/ОЗ, БЗНС, ЗНС, СДС, ВМРО/, зад която стои и единственото гражданско обединение в община „Родопи“, се падна знаменателният номер 69 в интегралната бюлетина.

Мнозина от привържениците на издигнатия от коалицията кандидат за кмет на общината Георги Цанков, като и кандидатите за кметове на населени места и общински съветници започнаха да си задават въпроса, какво ли означава този номер и какво ще им донесе?!

Затова ние от Родопи-инфо се обърнахме към известният руски астролог и нумеролог Павел Андреев с молба да разчете значението на числото 69, като номер в бюлетината и в светлината на предстоящите местни избор

Ето какво отговори на писмото ни Павел Андреев!

КАКВО ОЗНАЧАВА 69? И КАКВИ ОБЕЩАНИЯ ВСЕЛЕНАТА СЕ ОПИТВА ДА ПРЕДАДЕ, ПОСОЧВАЙКИ ТОЗИ НОМЕР?

Числото 69 възбужда интереса на много хора, тъй като представлява единството на две противоположности. Това двуцифрено число е числото на парадокса, но в същото време обозначаващо нещо по-висше и светло.

Какво означава 69 в нумерологията? Каква е тайната на тези две числа?

Науката нумерология е древна езотерична доктрина, която съхранява в себе си скритата информация, криптирана в датата на раждане на човек, време или други съпътстващи ни числени стойности.

За да разберете силата, значението и космическата вибрация на 69 трябва първоначално да се запознаем със значението и скритата сила в двете числа 6 и 9.

И така: Числото 9 е управител на знака на Овена, то символизира Марс-Сблъсъка-Мъжът. 9 е Свещеното число на вечността, числото на вечната енергия и на живота във всичките му проявления на планетата. Девет е фигура на вътрешната енергия, откритост към всякакъв вид комуникация и искрено дружелюбие. Девет често се нарича фигура на Закона на кармата, тъй като нейните вибрации носят хармония, честност, човечност и просветление. На деветката, се приписват качества като алтруизъм и благосклонност.

Числото 6 е числото на Венера, повелителка на Телец и Везни. То олицетворява Венера – ЛЮБОВТА-Жената. Съберем ли 6 и 9 – Любовта винаги побеждава – защото 6+9 е равно на 15, което от своя страна като сбор е равно на 6. Във всеки сблъсък между Венера и Марс печели Венера. Шестицата е фигура, която е знак за благополучие и комфорт у дома, както и отговорност, сътрудничество и достойнство. Отдавна се смята, че шестицата е броят на верните воини и честните рицари. Освен това в нумерологията тази цифра е отговорна за намиране на компромис, провеждане на конструктивни бизнес преговори и безусловна любов към съседите и хората около вас.

След като разбрахме какво означават цифрите поотделно, можем да преминем към разглеждане на общите им характеристики.

Като цяло, много тайни се съхраняват в числото 69. Древните привърженици на нумерологията, отдавна са разкрили, че то е символ на съвършенство на духовно ниво.

Какви положителни неща може да означава номер 69? Това означава, че човек трябва да е готов за това, че скоро ще успее да постигне голям успех, подпомогнат от семейството, получавайки подкрепа от много хора. Така съдбата подсказва, че човек не трябва да се страхува от трудности, тъй като те могат да бъдат преодолени с помощта на роднини и истински приятели.

Още в древността гадателите често са описвали числото 69, като сигурно предзнаменование за велики промени в живота към по-добро.

Затова е важно е да се помни, че всеки знак трябва да се разглежда като намек, който може да промени живота към по-добро, но при числото, състоящо се от шест и девет, ПРОМЕНИТЕ КЪМ ДОБРО И ПОБЕДАТА СА СИГУРНИ.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here