НЕБИВАЛА ЩЕДРОСТ! ЦЕЛИ 700 ЛВ. ДАВА ОБЩИНА „РОДОПИ“ ЗА КОСТЮМИ НА АБИТУРИЕНТИ

3
3769
Снимката е илюстративна от интернет

Едва 700 лв. /да се чете: седемстотин лева/ се откъснаха от сърцата на общинарите и кмета на община „Родопи“ за младежите, които нямат възможности да посрещнат абитуриентските си празници.

Редакцията на Родопи-инфо посрещна с чувство за хумор новината за щедрата благотворителна акция на бащиците, под мъдрото ръководство на кмета.

Чувството за хумор, в такива случаи, е наложително, тъй като администрацията на общината, в едно със съветниците от управляващото мнозинство са пословично известни, че харчат големи суми за глупости, но за бедните абитуриенти им се откъснаха едва 700 лв.

За пример ще дадем вестника, който си издава кмета! Любопитно ни е да узнаем каква е сумата за издаването, само на един брой, на този орган за славославене и венцехвалие на небивалите „успехи“ на кмета Спасов?!

Интересно е също и колко, и какви, като качество, костюми се кани да закупи за абитуриенти от община „Родопи“  Общинския съвет, с тия 700 лв.?

Просто питаме „за един прЕател“, който се интересува живо. Понеже до него стигнала мълвата, че откакто станал кмет, бившият безработен от село Ягодово, се трансформирал скоропостижно в инж. Пламен Спасов, а единственото му смачкано сакенце било заменено със скъпи костюми, от по няколко хиляди лева бройката. За ризите и вратовръзките пък да не говорим, понеже те са гордостта на кмета-инженер или инженерът-кмет, все тая, защото на никой не му пука, освен на самия Спасов инженер ли е или фелдфебел!!!

В случая благотворителният жест щеше да бъда много по-добре приет, ако кмета Спасов, вместо да звъни на рекламодателите на Родопи-инфо, за да им търси сметка защо рекламират при нас, да беше ги помоли да отделят средства за инициативата.

Може би тогава смешната сума от 700 лв. щеше да набъбне до 1700 или до 2700 лв., което вече ще осигури на абитуриентите един истински бал, а приносът на кмета щеше да е достоен за адмирации.

3 КОМЕНТАРА

  1. Точно така е Галя права си. Особено безработният преди да стане кмет Спасов. Следват сервитьорката Бочукова, крадеца Неази и разбира се малкото „коте“ от село Бойково Врачанско.

  2. Съветниците в Родопи са събрани от кол и въже.Това не са хора доказали се в живота, успели, мъдри, професионалисти в дадена област.Особено някои от ГЕРБ са утайката на обществото.Какво искате от подобни индивиди?Какво да дадат бедните духом съветници?Това е отбиване на номера да си пишат някакъв актив за през хората.Жалка картинка!

  3. Колко е жалко всичко това.
    На есен ще изгоним с камъни и Спасов, и Бочикова, и Таир, и Ивето секретарката.
    Още малко остана.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here