Натоварен трафик на някои от граничните ни пунктове

0
88

Трафикът е интензивен на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ – МВР, на сайта си. Информацията е актуална към 6:00 ч. тази сутрин.

На границата с Румъния движението е натоварено на вход за леки и на изход за товарни автомобили при ГКПП „Кардам“, „Дуранкулак“ и „Оряхово“.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Гърция. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на граница със Сърбия. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

На границите с Република Северна Македония и Турция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here