БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД УДАРИ ЗВУЧЕН ШАМАР НА ГЕЙПАРАДА В СОФИЯ

Проамериканският сайт Дневник.бг на олигарха Иво Прокопиев обяви инициативата „Поход за семейството“ за хомофобска

0
2660

С контрашествия под надслов „Поход за семейството“ българите изразиха своето отношение към организирания за 12-та поредна година гей парад – София Прайд 2019, в столицата на България.

Въпреки че събитието организирано от Организацията на гейовете и лесбийките в България бе подкрепено от 25 държави и неправителствени организации, както всяка година, и тази то срещна и сериозен отпор.

Българската столица не може и не трябва да става арена на джендър пропаганда.  Против българските традиции и морал е за пореден път група сексуално разкрепостени маргинали да пропагандира отклоненията си в центъра на столицата на България.

Поход за семейството 2019, София

Според дълбоко вкоренените, вековни, морални норми в България  семейство означава само едно – майка, баща и техните деца. Няма и не може да има семейство от еднополови двойки, защото това е против законите на природата.

Затова тази година в пет големи областни центрове се състоя инициативата „Поход за семейството“. В София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе хиляди граждани излязоха на поход в защита на  българското семейство!

Тълпи от семейства и деца с цветни тениски, издигнати сини и розови балони, веещи се български знамена, музикални и вокални изпълнения, семейни и народни танци придружаваха организираните походи във всеки един градовете. И докато на гей парада кудкудякаха под двуците на израелска изпълнителка, по време на „Поход за семейктвото“ тържествено прозвуча и химнът на България.

Поход за семейството 2019, Бургас

Едновременно със забавната програма на събитието, участниците в националния „Поход за семейството“ изразиха чрез специална декларация своята гражданска позиция по важни за обществото въпроси. Темите, които са засегнати в документа, са свързани с предизвикателствата пред браковете и семействата у нас, последствията от провеждането на анти-семейни политики, противопоставянето на правата на родителите и децата, демографската криза и други.

Повечето т.н. медии в България се направиха, че „Поход за семейството“ не се е състоял, а някои, които от години съществуват благодарение на щедрите траншове от фондация „Америка за България“ откровено обявиха походът в защита на българското семейство за хомофобска инициатива.

Бог да пази България!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here