Най-богатият човек в Азия събра световния елит на грандиозен тридневен купон за сватбата на сина си

Акцентът беше частният концерт на поп звездата Риана в Индия, за което според слуховете й е платено 7 милиона долара кеш.

0
66

Анант Амбани се жени, а баща му – най-богатият човек в Азия Мукеш Амбани – не пести средства, за да отпразнува повода.

Петстотин ястия, повече от хиляда гости и многомилионен бюджет – така синът на най-богатия човек в Азия е отпразнувал предстоящата си сватба.

Тридневната екстравагантност на Анант Амбани и бъдещата му съпруга Радхика Мърчант събра рамо до рамо боливудски звезди, технологични милиардери, спортни суперзвезди и дори дъщерята на Доналд Тръмп, Иванка и нейното семейство.

Събитието завладя публиката в Индия и в чужбина, която се наслаждаваше на всеки детайл от партито в курорта на баща му Мукеш Амбани в град Джамнагар, Гуджарат.

Партито за предстоящата сватба е било толкова грандиозно, че местното летище получило временен статут на международно – летищните власти съобщиха, че близо 130 полета са пристигнали за събитието сред които Бил Гейтс и Марк Зукърбърг.

Амбани и преди са канили мегазвезди да изнасят концерти на сватби. През 2018 г. Бионсе изнесе концерт на предсватбената церемония на Иша Амбани и Ананд Пирамал. Иша е единствената дъщеря на милиардера и по-голяма сестра на Анант.

Гостите са имали избор от над 500 ястия, създадени от стотици готвачи от цял ​​свят. За събитието са наети и фризьори, гримьори и стилисти, които да помагат на гостите да се подготвят за провеждащите се тематични партита, които са били внимателно изложени в график от девет страници.

Акцентът беше частният концерт на поп звездата Риана в Индия, за което според слуховете й е платено 7 милиона долара кеш.

Сега всички погледи са насочени към сватбата на милиардерския наследник, която трябва да се проведе в Мумбай през юли. Нов хиндуистки храмов комплекс се изгражда специално за сватбата и по-късно ще бъде отворен за обществеността.

Анант Амбани е най-малкият син на най-богатия човек в Азия, Мукеш Амбани, чието състояние се оценява на 117 милиарда долара, според Forbes.

28-годишният мъж работи като директор в енергиен бизнес, управляван от Reliance, индийския конгломерат, основан от неговия дядо.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here