Най-богатия човек в света Илон Мъск идва в България

Бизнес магнатът е впечатлен от Белоградчишките скали.

0
193

Милиардерът и собственик на Twitter Илон Мъск се впечатли от красотата на България. Той коментира снимка на фотографа Владислав Терзийски, запечатала Белоградчишките скали. В поста си най-богатият човек на планетата написа, че гледката му напомня за една от най-популярните в момента видеоигри – “Елдън ринг”.

илон мъск

Илон Мъск бе учтиво поканен от двама служебни министри – Илин Димитров и Атанас Пеканов, да види с очите си гледката и България вече е в календара му за 2023 г.

От резервация, направена от негови представители в един от най-добрите ресторанти, който е в близост да природния феномен „Белоградчишки скали“, става ясно, че той ще посети Белоградчик на 23 април. От мястото разпространиха предполагаемата кореспонденцията с екипа на Мъск и написаха – „Изглежда, скоро в нашето скромно селце, ще посрещнем още важни гости! Стискайте палци!“

Дори министърът на туризма Илин Димитров сподели поста и коментира: „След такава масирана атака по всички фронтове и стотици съобшения – сговорна дружина, планина повдига (Мъск довежда).“

Новината за евентуалното посещение на Мъск в България предизвика вълна от коментари в социалните мрежи. Някои искат той да изгради завод за батерии у нас, други предлагат „да му подарим тесла, но наша си – българска“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here