МОРЕТО ВЗЕ ТРИ ЖЕРТВИ ЗА ДЕН: ПЛОВДИВЧАНИН СЕ УДАВИ В АХТОПОЛ, СОФИЯНЕЦ – В ПОМОРИЕ

0
2238

Морето взе три жертви във вчерашния последен ден на юни, съобщиха от полицията в Бургас.

44-годишен пловдивчанин се удави в бурното море на плаж „Делфин“ до Ахтопол. За случая е съобщено на 30.06. около 14.10 ч. в Районно управление – Царево. Тялото му е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Царево, пише 24 часа.

48-годишна бургазлийка, пък се е удавила в местността Иракли. Съобщението за инцидента е получено около 12.15 ч. в Участък – Обзор към Районно управление – Несебър. Жената дошла на неохраняемия плаж заедно със съпруга си, влязла на 30-40 метра навътре в морето. Въпреки опитите й да излезе от бурното море, бургазлийката не успяла да излезе от водата. Тялото й е извадено от плажуващ мъж от Враца.

Около 17.40 ч. в Районно управление – Поморие, е получено съобщение за удавен мъж в морето край поморийската местност „Косата“. Установено е, че това е 64-годишен софиянец, влязал малко по-рано да се къпе в морето. Тялото му е открито на пясъчната ивица на неохраняем плаж пред почивна станция „Мак“ – Габрово.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here