Метин, който прегази бегач край Устина, опитал да се самоубие в ареста

0
584

31-годишния Метин Мехмедов, който в началото на август причини тежка катастрофа на пътя Кричим – Устина, е направил опит за самоубийство в ареста, по информация на Трафикнюз. Той се е опитал да се обеси с чаршаф, но бил спрян от надзирателите.

При инцидента Метин блъсна  33-годишен мъж, който дълго време бе в реанимация с тежка черепно-мозъчна травма. След катастрофата Метин е бил тестван за алкохол и наркотици, като проверката е отчела положителна проба за амфетамин. Справка в регистрите на МВР показала, че задържаният е с отнето свидетелство за правоуправление. След катастрофата се е опитал да се укрие, като е казал, че приятелката му е управлявала автомобила.

В съда Метин се опита да умилостиви съдията, като заяви, че майка му е онкоболна и ако остане в ареста това ще я съсипе. От прокуратурата поискаха потвърждаване на мярката с мотива, че Метин има множество предишни престъпления. Хващан е да шофира под въздействие на алкохол и наркотици, а освен това е бил задържан и за притежание на забранени вещества.

Съдът го остави зад решетките, докато разследването продължава.

Запознати със следствието коментират, че това може да е пореден опит на Метин да излезе на свобода, след серията опити да се измъкне от правосъдието.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here