„МЕСОКОМБИНАТ АСЕНОВГРАД“ ОТВОРИ ПОРЕДЕН ФИРМЕН МАГАЗИН

0
804

Четвърти фирмен магазин от веригата „,Месарници МА“ отвори врати в район „Южен“, в комплекс „Райков“, на бул. „Македония“ 95, предаде репортер на Родопи-инфо от мястото на събитието.

„Месарници МА“ е търговският бранд на фирмените магазини на „Месокомбинат Асеновград“ ООД, в които се продават едни от най-добрите месни продукти, произведени в региона.

Редовните клиенти и любители на марката „Месокомбинат Асеновград“ ще открият в Месарниците прочутата Асеновградска сушеница, Цалапишки бабек, Деликатесен колбас „Амбарица“, кайма „Стара планина“ и много други качествени продукти от производствената листа на „Месокомбинат Асеновград“ ООД.

„Месокомбинат Асеновград“ съществува на пазара повече от 80 години, през които си е извоювал име на едно от водещите предприятия в бранша. Производствената листа на предприятието е съставена от богата гама сурово-сушени колбаси и деликатеси, полутрайни и малотрайни варено-пушени колбаси, варено-пушени деликатеси, млени меса и заготовки с търговките марки „Месокомбинат Асеновград“, „Лидер“, „Дарове“ и Утвърден стандарт „Стара Планина“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here