МАСТУРБАЦИЯТА МОЖЕ ДА ПРЕДПАЗИ ОТ КОРОНАВИРУС?!

„Има смисъл да си подадеш ръка по време на здравната криза“ – твърдят и от Министерството на здравеопазването в САЩ

0
530

В днешно време всеки търси начини да се предпази от пандемията на коронавируса, независимо дали това става чрез използване на дезинфекциращи средства, маски за лице или… други методи.

На фона на всички съобщения за открити методи за справя с проблема руското издание pravda.ru оповести, че мастурбацията помага в борбата с коварния коронавирус COVID-19, позовавайки се на информация в Health magazine.

В интерес на истината от Health magazine твърдят, че постигането на оргазъм чрез мастурбация може да бъде допълнителна, превантивна, мярка срещу коронавирус.

За любителите на този вид „любов“ ще повторим „…мастурбацията може да бъде допълнителна, превантивна, мярка срещу коронавирус.“, а не лекарство!

Всъщност, автора на материала в Health magazine се позовава на едно изследване от 2004 г., проведено от Катедрата по медицинска психология на Университетската клиника в Есен, Германия, което „изследва ефектите на индуцирания от мастурбация оргазъм върху циркулацията на лимфоцитите и производството на цитокини при здрави млади мъже.“

По време на експеримента изследователите откриват, че тестовите им лица имат по-голям брой бели кръвни клетки, 45 минути след като са мастурбирали до оргазъм. Белите кръвни клетки са ключов компонент на защитните сили на имунната система срещу болести и чужди нашественици.

Във връзка с излязлата провокативна публикация в Правда ще припомним, че в събота, Министерството на здравеопазването в Щатите издаде наръчник, с указания за начините, по които американците могат да се предпазят от COVID-19, на фона на пандемията, която върлува в световен мащаб.

В него се твърди, че първо и основно правило е: Самозадоволяването е най-добрият… и най-малко опасният вид любов!

„Вие сте най-сигурният ви сексуален партньор“, се казва в документа. „Мастурбацията няма да разпространи COVID-19, особено ако миете ръцете си (и всякакви секс играчки) със сапун и вода поне 20 секунди преди и след това.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here