Марин Дажо – загадка на историята

0
209
Марин Дажо посвещава живота си за да докаже на хората своите свръхспособности. Той е говорил на медицински конгреси, в присъствието на много лекари, лекари и журналисти, които са записвали показанията на тялото му.
Остри игли и ножове преминавали през сърцето му, белите дробове и далак, понякога през няколко органа едновременно, без кръв. Той казвал, че предметите просто се дематериализират вътре в него, и затова не му нанасят вреда. От време на време остриетата били посипвани с отрова или били ръждясали. В реч в Цюрих, за да докаже на публиката, че това не е измама, Дажо бил пробит с три кухи тръби, през които тече вода.
Неговият помощник отбелязвал телепатичните му способности, а лечението на хора ставало в присъствието на лекари. Хората често припадали от това, което виждали.
Също така са били правени рентгенови снимки, на които се виждали пронизаните с шпаги вътрешни органи. След изваждането им от тялото му , оставали само малки точици. Подобни проучвания са провеждани и в Базел и Берн.
Изпълненията на Марин Дажо не са правени заради слава или богатство – той искал да покаже на света, че има нещо по-голямо, отколкото реалността, и човек може да съществува отвъд материалния свят.
Той е твърдял, че носи послание за мир, и материалистичният път на човека води до нищета и войни.
Вижте повече във видеото:
https://www.facebook.com/watch/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C&v=641451073199729

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here