МАЙКИ СНИМАХА ОБРАЗОВАТЕЛНО ПОРНО

0
3033
Петте жени разказват историята си в Moms Make Porn на британският Канал 4, след като станаха свидетели на ужасяващо съдържание на порно в интернет

Пет майки от Англия, ужасени от съдържанието на порно филмите в мрежата, направиха собствен филм, съдържащ секс, който, по собствените им думи „…не биха се срамували да покажат на децата  си“.

В материала на вестник The Guardian, посветен на странния случай, не се дават подробности около заснемането на „образователното порно“. Няма отговор и на въпроси от рода на това, дали майките са използвали професионални актьори или самите те са участвали във филма?!

Петте жени, участващи в шоуто „Moms Make Porn“/Майки правят порно/ на Канал 4, трябваше първо да изгледат хардкор филми, които биха могли да бъдат достъпни за тийнейджърите онлайн безплатно.

Майката на шест деца Сара Луиза от Манчестър беше толкова травмирана от видяното на екрана, че повърна, а 40-годишната Сара от Северен Уелс се разплака в ефир, виждайки филм чието съдържание бе основано на изнасилване. „Ако това беше първото нещо, което видях за секса, щях да се вкаменя. Длъжни сме да покажем на децата, че има още нещо, освен тези ужасни неща, които виждаме в интернет.“ – каза тя.

Сара отбелязва, че ако синът й общувал с жена по този начин, като порноактьорите, то тя „би му спукала задника от бой“.

Жените посочват, че съвременните филми за възрастни въвеждат тийнейджърите в заблуждение относно истинския секс. „Те са длъжни да разбират, че това не е нормално“, смятат те.

Филмът, който майките са направили, ще бъде показан в последната част на шоуто, на 20 март, по време на парти за приятели и семействата на участниците, включително и за някои от децата им.

Ако тази статията Ви харесва, подкрепете ни във Facebook!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here