МАГДАНОЗЪТ ВРЪЩА СИЛИТЕ ПРИ УМОРА

Той се свързва с металите и извлича от организма натрупаните хербициди и пестициди, за чието вредно присъствие дори не подозираме.

0
327

Когато имате чувството, че емоциите излизат извън контрол, обърнете се към магданоза. Тази билка ни центрира и уравновесява, като алкализира всички системи в организма. Прилаган правилно и редовно, магданозът неутрализира киселинността в цялото ни тяло.

Силното алкализиращо действие на магданоза се дължи до голяма степен на уникалните минерални соли в него, които се свързват с непродуктивните киселини и ги извеждат от организма. Това прави растението пръв помощник в превенцията и борбата с всички видове рак.
Магданозът е универсално оръжие срещу патогените – той държи на разстояние бактерии, паразити и гъбички. Изключително важен е за оралното здраве и помага при заболяване на венците, кариес и пресъхнала уста, тъй като възпрепятства растежа на патогени в устната кухина. Свързва се с металите и извлича от организма натрупаните хербициди и пестициди, за чието вредно присъствие дори не подозираме.
Магданозът изобилства на ценни вещества, сред които витамини В-комплекс – като фолиева киселина и В12, коензими и витамини А, С и К. Особено полезна храна е при дефицит на магнезий, сяра, желязо, цинк, манган, хром, селен, йод и калций.
Той е и чудесно средство за възстановяване на силите при изтощение и сред най-силните укрепващи средства за надбъбречните жлези.
Можете да го консумирате пресен или изсушен, да си правите чай от него, добавяйте го към сок, салати, смутита – под каквато форма е най-удобно за вас. Но го правете редовно – за да пречистите организма си, приемайте билката поне веднъж дневно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here