ЛУД КЪСМЕТ И МНОГО ПАРИ ЗА 4 ЗОДИИ ДНЕС!

0
2332

ОВЕН

Възможно е окончателно да се скарате с любимия човек заради вашите резки изказвания. Ако не „намалите оборотите“ напрежението в семейството се засилва. Всички Овни, независимо къде и каква длъжност изпълняват, трябва да въведат ред в нещата си, свързани с данъците, недвижимите имоти и застраховките. Бъдете особено внимателни при превозите и издаването на документи, парите и подписването на книжа.

ТЕЛЕЦ

Днес може да бъдете засегнати от безчувствеността или шегата на любимия човек. Главна цел на този ден може да е постигането на пълно съгласие със себе си. На вас просто ви е нужно постоянно натоварване във вид на напрегнат учебен график и много възможности за интелектуално израстване. Финансовото положение е без изменение.

БЛИЗНАЦИ

Възможно е покрай вас да се появи човек, проявяващ голям интерес към вашите дарования. Ако успеете да се представите добре, ви очаква материално богатство. Стечението на обстоятелствата играе най-главната роля във вашия живот.

А вие като играчка в ръцете на съдбата чувствате, че малко можете да промените. Може да се посветите на грижите за другите, към които изпитвате привързаност, но да се чувствате самотни.

РАК

Вие можете да бъдете със своя любим човек ту смирени, ту твърде резки и импулсивни, да спорите постоянно за дреболии и да се хващате за думите. Близките могат да не разберат мотивите за постъпките ви и да им дадат отрицателна оценка. Ако без да се замисляте, се хванете за първата попаднала ви работа е възможно да започнете да оплаквате добрите стари времена, а това силно травмира чувствителната ви нервна система и понижава работоспособността ви. Имате голяма полза, ако се съсредоточите в изплащането на дълговете и анализирането на грешките. Това помага да разпределите ресурсите в най-изгодните начинания и да се въздържате от дългове в бъдеще.

ЛЪВ

Придържате се към максимализма в своите симпатии и антипатии. Възможно е вашата популярност да порасне сред тези, с които ви сблъсква живота. Вие градите грандиозни планове и ги изпълнявате понякога диктаторски еднолично, определяйки и посочвайки на другите хора, какво трябва да правят в съответствие с вашите планове. Може да постигнете големи финансови успехи, цяло богатство.

ДЕВА

Нужна е отговорност за постъпките, въздържане и самоконтрол. Не допускайте възможността чувството за превъзходство и тщеславие да закрият пред вас реалното положение на нещата. Възможно е днес у вас да се появи желанието да смените работата си, но това желание се противопоставя със страха от промени. Съдбата може да ви дари с луд късмет днес.

ВЕЗНИ

Възможно е при вас да се появят нови идеи, които да ви принудят да преразгледате създалите се отношения. Мобилизирайте се и не допускайте сривове. Избягвайте контактите с дразнещите ви хора. Това е благоприятен ден за разширяване на дейността, началото на нов проект и привличането към сътрудничество на нови партньори. За финансовата дейност се доверявайте само на трезвите разчети. Вслушвайте се в съветите на компетентни хора и не действайте наслуки.

СКОРПИОН

Човекът до вас е способен да ви помогне да се отървете от необяснимата тревога. Продължете да правите плановете си за бъдещето, отхвърляйки всичко излишно и ненужно. Препоръчва ви се да побързате с оформянето на документите. Голямото натоварване през деня няма да ви позволи да се отпуснете. Има възможност днес късметът да ви проработи с пълна сила.

СТРЕЛЕЦ

Прибързаността и невярното мнение могат да попречат за осъществяването на заветните желания на много от представителите на този знак. Избягвайте високомерието и надменността в отношенията със зависещите от вас хора. Днес не трябва да се занимавате с нещо ново – резултатът може да се окаже повече от плачевен. По-добре се поровете в старите документи, обърнете се към своите записки, възможно е те да са актуални, както никога досега. Може да се лишите от пари, правейки неправилни капиталовложения или недобросъвестни партньори могатда ви излъжат.

КОЗИРОГ

Възможно е днес влюбените Козирози да почувстват нарастващо безпокойство и ревност. Споделете тревогите си с близък човек, не си струва да се затваряте в себе си. Можете да неутрализирате емоционалната си неустойчивост като се потопите изцяло в работата си. Бъдете внимателни, не се поддавайте на авантюристични предложения.

ВОДОЛЕЙ

Ново познанство или общуване със стари приятели може да бъде причина за недоразумения и умора, да внесе объркване в мислите и да предизвика вашето раздразнение. Благополучието в личния ви живот може да бъде под заплаха. Възможни са проблеми с децата. Денят е неблагоприятен за рисковани начинания. Възприемайте негативните промени в материалния живот, като следствие от вашата прибързаност и нежелание да спестявате.

РИБИ

Денят е благоприятен за общуването ви с обществени организации и държавни инстанции по семейните въпроси. Творческият ви потенциал сега е необикновено висок. На самотните Риби е предначертана романтична среща, а семейните могат да усетят обновяване на чувствата. Изпълнени сте с интересни и оригинални идеи. Възможно е жена да ви окаже помощ във финансовите проблеми.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here