Лошата карма на община „Родопи“ или кой пусна капката с катран в кацата с меда?

Кой, какви лични игри си играе зад гърба на кмета Михайлов?

1
3101

Не и върви никак на община „Родопи“! Я новооткрит шадраван ще се продъни, в опит да погълне 3-тонен джип, я някакви работници, със съвсем скъсена душевност, ще асфалтират 200 годишен чинар, я някакви „ЛГБТ активисти“ ще протестират, че са зарити с боклуци, а сега и „шпионска афера“ се стовари на главата на кмета Павел Михайлов. Човек да беше, да кажеш урочасали са го, а то… община! Кой е чувал цяла община да може да се урочаса?!

А шпионският скандал набира сили. Първо арестуваха младшия експерт в община „Родопи“ Златомир Дювленски, а сега и негов съучастник намериха разследващите органи. Става въпрос за бившият енергетик на Общината Иван Гълъбов, който в съучастие с Дьовленски разпространявали информация представляваща държавна тайна.

Най-лошото в цялата работа за кмета Михайлов е мълвата, която се носи от уста на уста из коридорите на кметството. А тя е, че някой, на ръководен пост в общината, е подшушнал на правораздаващите органи за руските шпиони. Дали е подаден официален сигнал или някой някъде е казал нещо, което е стигнало до ушите на когото трябва не е известно. Факт е обаче, че руски шпиони се намериха точно в община „Родопи“, а не някъде другаде.

Според източници на Родопи-инфо, във връзка със слуховете, които витаят из коридорите на властта, в община „Родопи“, група общински съветници се канят да сложат пръст в раната, като подготвят официално питане към кмета на общината за ролята на ръководството на Общината в разразилият се шпионски скандал.

Очаквайте продължение!

1 КОМЕНТАР

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here